МВР Полицията с акция за наркотици в Елин Пелин. Работата по случая

...
МВР
Полицията с акция за наркотици в Елин Пелин. Работата по случая
Коментари Харесай

Съдебна охрана откри наркотици скрити в дрехите на новопостъпващ затворник

 МВР Полицията с акция за опиати в Елин Пелин. 

Работата по случая почнала след постъпил сигнал, че при осъществяване на процедура за привеждане в място за отнемане от независимост, чиновници на правосъдната защита разкрили в раницата на наказания наркотични субстанции.

В пликчета, пришити в презрамките на раницата му, са открити към 200 грама амфетамин, а пликче с около 100 грама марихуана било открито в облеклата му.

В рамките на формираното по случая досъдебно произвеждане криминалистите подхванали претършуване в населявания от 46- годишния мъж парцел в село Столник.

В къщата са открити и конфискувани около 2500 грама тревиста маса, разпределена във вакуумирани пликчета, около 30 грама амфетамин, 65 таблетки екстази, електронна везна, самозалепващи пликчета и машинка за вакуумиране.

Още 25 канабисови растения в развой на сушене са открити на таванското помещение. След привършване на оперативната работа с него, задържаният е предаден на правосъдните управляващи. 

Мъжът е в Централния софийски затвор за изтърпяване на наложената му ефикасна присъда, също за владеене на наркотични субстанции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР